top of page

Om Perledatter

Perledatter er et smykkemerke som ble stiftet mars 2020. I starten av koronakrisen vendte jeg tilbake til barndomsgelden ved å lage smykker. I begynnelsen var det i stor grad venner og familie som livnærte perlegleden. Etter opprettelsen av instagramkontoen befinner perledatter seg rundt halsen og håndleddene til flotte mennesker spredt over det langstrakte Norge. Drivkraften har alltid vært å kunne lage smykker som dere kan kalle for deres «favorittsmykke».

Smykkene er håndlaget med presisjon og omtanke. Det krever mye tid, men resulterer i noe jeg selv og kunden er fornøyd med. Dette motiverer meg til stadig å forbedre prosessen og materialene. Et Perledatter-smykke skal både være vakkert og slitesterkt.  Derfor bruker jeg smykkedeler i 925. sterlingsølv og robust smykkewire, A-grade ferskvannsperler og høykvalitets-glassperler.

Har du spesifikke ønsker eller ideer til smykker? Jeg brenner for å gjøre dine smykkeideer til virkelighet! Custom-forespørsler sendes via meldinger på Instagram, eller så kan du kontakte meg her.

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

– ℋ

Hedda Larssen (25)

Instagram: @perledatter

E-post: hedda@perledatter.no

Perledatter - Logo b&w.png
bottom of page