top of page

Frakt og retur

Frakt koster 45 kr. Bestillinger sendes via Bring og kommer rett til din postkasse. Leveringstiden er på ca. 2-3 virkedager. 

Hvis produktet du mottar har feil eller mangler, benytt deg av kontaktskjemaet og beskriv problemet. Du har 14 dagers åpent kjøp på produktet dersom det ikke er gjort vesentlige endringer på det originale produktet avbildet på produktsiden (dvs. metallfarge, lengde, fargekombinasjon). Alle Perledatter-smykker lages på bestilling og faller ikke under angrerettloven på lik linje med produkter som ikke lages per kundens ønske. Hvis du likevel føler at produktet du bestilte ikke sto til forventningene, så kan du alltid ta kontakt slik at vi kan komme til en løsning!

Bærekraftig innpakning

Alle bestillinger pakkes i silkepapir i en lav, resirkulert pappeske. Perledatter er opptatt av gjenbruk, og dette reflekteres også i innpakningen av hver forsendelse. Beskyttende fyllmateriale er enten gjenbrukt av papirstrimler og sider fra bøker som ellers ville blitt kastet, eller pakkepeanøtter som er spart på fra utstyrsforsendelser. Den utvendige pakketeipen er en plastfri papirteip laget med en sterk klebemasse i naturgummi. Teipen på innvendig innpakning er overskuddspapiret fra etiketteprinteren som er klippet i strimler. Dersom pakken kommer med bobleplast som beskytter produktet vil den alltid være gjenbrukt fra andre pakker med ustyr o.l. Ofte er smykkene pakkene inn i sider fra gamle magasiner som ellers ville blitt kastet.

Er du heldig er kanskje smykket ditt pakket inn i en side fra en tegneserie fra 1982 :)

bottom of page